הכנת ואכילת אסאדו (צלי?)
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
האם אכילת אסאדו (צלי?) נחשבת בריאה? האם נדרשת הכנה ספציפית כזאת או אחרת?
שלום עמית, אני פחות ממליצה על אכילת בשר בקר על צורותיו באופן כללי, ואסאדו זה אחד מצורותיו. ברור שמדי פעם אפשר לאכול, אבל לא הייתי מגדירה כמזון בריא או חיוני במיוחד, אפשר בשרים אחרים ובעיקר דגים. בברכה,דנה
אינני אוהב לאכול דגים ,פרט לסלט טונה או סלמון, או הרינג (כמנה ראשונה). אסאדו אני כן אוהב. על אילו בשרים בכל זאת תמליצי?