ירידה במשקל דחוף ????

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/05/2024 | 07:36 | מאת: חנה

שלום רב אשמח לעזרה אני כבר מיואשת אני מנסה לרדת במשקל לפחות 10 קילו שעליתי במהלך השנים האחרונות התחלתי את התהליך לפני כמעט שבועיים אוכלת יחסית מסודר אוכלת חלבון משלבת כמעט תמיד ירקות שותה הרבה מים סופרת ושוקלת קלוריות מה שכן שותה אקסל אחד ביום אבל מכניסה את זה קלוריות שאני צריכה לאכול ולשתות כי אני לא יכולה בלי ורק מים בלי שתיה מתוקה חוץ מזה אז ככה התחלתי משקל לפני שבועיים של 65.400 לאחר שבוע ראיתי ירידה של קילו 64.350 שמחתי מאז עד עכשיו כבר 4 ימים אחרי אני רואה רק עליה 64.600 64.800 64.700 זה מסתכל ואני לא מבינה מה קורה פה ( מציינת שאני לפני מחזור) למה זה ככה עזרה בבקשה

שלום חנה, פורום זה לא מיועד לייעוץ אישי. ממליצה לבצע את התהליך בליווי איש מקצוע. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר