טופו וגבינות רגילות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

28/04/2024 | 17:23 | מאת: linoy

היי אשמח מאוד לדעתך מספר שאלות קצרות ברשותך 1. יש הבדל בכמות ההורמונים שיש בגבינות רגילות לבין גבינת טופו? 2. האם גבינת טופו אכילה יומיומית יכולה לגרום לסרטן שד או סרטן אחר? 3. האם במקרה של תת פעילות בלוטת התריס עדיף להשאר עם הגבינות הרגילות ולא לאכול טופו בכלל? תודה רבה לך

שלום, 1. לא מבינה לאילו הורמונים את מתכוונת. בטופו יכולים להיות פיטואסטרוגנים, במוצרי חלב אין בעיקרון. 2. לא 3. לא- אין סיבה לא לאכול משניהם במידה בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר