סוגי סוכר - בחלב, לבן, חום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

15/04/2024 | 11:26 | מאת: שירה

מה היתרון של סוכר שמקורו בחלב ( כמו ברוויון) לעומת סוכר רגיל (לבן או חום)?

שלום שירה, זה לא עניין של יתרון, סוכר החלב מגיע בתוך החלב, הוא לא מוסף. לא מדובר בסוכר מעובד. גם בחלב אם יש לקטוז. בברכה,דנה

15/04/2024 | 13:43 | מאת: שירה

לא שאלתי האם סוכר חלב מוסף או לא, ולא שאלתי על לקטוז. שאלתי האם יש או אין לסוכר חלב יתרון לעומת סוכר רגיל. לא הצלחתי, לצערי, להבין מדברייך מה תשובתך לשאלתי הנ"ל.

שלום שירה, אין לו שום יתרון, שניהם סוגים שונים של סוכר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר