מתי נכון לקחת תוסף אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

26/03/2024 | 03:17 | מאת: רון

היי אני מדבר על תוסף אומגה 3 נוזלי ( אם זה חשוב ) בגיל 30 פלוס.. לא נתקלתי במידע כל כל מבלבל באינטרנט לגבי מתי לקחת כמו כאן. השאלה הכי חשוב היא האם על בטן ריקה נניח שעה וחצי שעתיים אחרי ארוחה גדולה זה בסדר? * העיקר שאני רוצה לדעת זה כמובן מתי מומלץ ואם אני לוקח לא לפי איך שמומלץ אז האם זה מבטל לגמרי את התועלת או מוריד בעשרה אחוז כזה…? ** לא יודע אם את מכירה או נוהגת לתת חוות דעת אבל אשמח אם את יודעת משהו טוב או רע על אומגה 3 נוזלי של חברת Gramse. תודה רבה

שלום רון, יש אינדקציות מאוד ברורות לנטילת תוסף, והן ספורות. אם אינך עומד באחת מהן, לא הייתי ממליצה לקחת תוסף. נשים בהיריון ואנשים עם טריגלצרידים גבוהים של מגיבים לטיפול. מעבר לכך, שאלות לגבי הנטילה- התייעץ עם רוקח.ת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר