ביצים באפיה בתנור האם זה בטוח בריאותית?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

25/03/2024 | 17:31 | מאת: חיים

ערב טוב:) במהלך השנים אני מחפש תחליפים לביצים בכל מה שנוגע לאפיה בתנור בטמפרטורות גבוהות(180 וצפונה) אני מתאר לעצמי שזה בריא יותר מטיגון אבל עדיין זה טמרפטורות מאוד גבוהות אולי תאירי את עיניי בנושא הזה זה בטיחותי מבחינה בריאותית למשל לשים 2 ביצים בפשטידה בתנור ולאפות ב180 מעלות זה בסדר מבחינה בריאותית? או שעדיף לא לשים ביצים בכלל ולחפש תחליפים כאלו ואחרים תודה מראש על העזרה:)

שלום חיים, למה צריך תחליף? ביצים זה מזון מצויין בכל דבר. בברכה,דנה

25/03/2024 | 22:32 | מאת: חיים

כולל באפיה בתנור ב180 מעלות?

אין לנו אפשרות לאכול ביצים אחרת. דנה

26/03/2024 | 11:14 | מאת: חיים

בוקר טוב זה לא מסוכן מבחינת כולסטרול כשזה בתוך הפשטידה בחום כזה?

שלום חיים, עניתי בפעם הראשונה, אין סכנה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר