קרליסמאד באפיה בתנור

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/03/2024 | 11:13 | מאת: חיים

בוקר טוב :) בדרך כלל אני מקפיד לא לאכול תפוח אדמה אפוי בתנור בגלל כל הדברים הידועים לשמצה שפורסמו אבל בהיסח הדעת שכחתי בישלתי תפוח אדמה שמתי במקרר ליומיים ולאחר מכן שמתי אותו בפשטידה בתנור ב180 זה עדיין בעייתי או שזה אפשרי לאכילה הפשטידה?

שלום חיים, אין בעיה לאכול תפוחי אדמה, גם בתנור, גם אפויים, גם בישול. הכל עניין של מידה. בברכה,דנה

24/03/2024 | 12:00 | מאת: חיים

יוצא לי לאכול את הפשטידה לפחות שלוש או ארבע פעמים בשבוע זה בסדר מבחינה בריאותית למעט תפוחי האדמה יש בצל שמן זית חומוס כתחליף לביצים קמח כוסמין ומלח אטלנטי ואבקת אפיה אורגנית נטולת פוספטים וכולי I am doing my best:)

שלום חיים, לא אמורה להיות בעיה. צרף לאורחה ירקות טריים. בברכה,דנה

24/03/2024 | 12:03 | מאת: חיים

?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר