איזה תוסף יש לסיבים בלתי מסיסים?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

20/03/2024 | 18:39 | מאת: הדר

שלום, מאז ומתמיד מערכת העיכול שלי לא הכי תקינה בגלל תזונה לקויה. לאחרונה זה החמיר ומאד משפיע על חיי היום-יום. חשבתי לנסות לקחת תוסף של סיבים בלתי מסיסים. הבעייה שאני רואה שעל המוצרים כתוב רק סיבים תזונתיים או סיבים פרה-ביוטיים. איך אני יודעת אם זה מכיל סיבים בלתי מסיסים? אין לי מושג איזה מוצר מכיל את זה ומה מתאים. יש המלצה למוצר ספציפי? תודה

שלום הדר, היום יודעים שכל הסיבים יכולים לעזור, אז זה לא ממש משנה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר