שאלה לגבי חומץ תפוחים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

16/03/2024 | 17:22 | מאת: רון

היי, שמעתי הרבה על יתרונותיו של חומץ תפוחים, ובדרך כלל מדברים על משהו כמו ... לשתות שתי כפות של חוץ תפוחים עם מים בבוקר או משהו כזה. השאלה שלי היא- האם הוספה של חומץ תפוחים לדברים אחרים כמו למשל למרק עדשים אדום ( זה פשוט משהו שטעים לי לאורך שנים, פשוט לאחרונה החלפתי את זה לחומץ תפוחים, אבל בכלל לכל מאכל...) האם זה יתן את אותם היתרונות, או שיש איזה מגבלות? תודה

שלום רון, אני לא מכירה איזה יתרון חשוב לחומץ, זה בגדר שמועות לא מבוססות מדעית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר