דיאטה השמנה אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

14/03/2024 | 16:43 | מאת: אלי

שלום רב אני בחור רזה,ומעוניין לעלות במשקל,אני אוכל ארוחה אחת ביום ובין השאר דברים נוספים כמו חומוס ,פרי,מבחינת קלוריות אני בגירעון גדול,הסיבה היחידה לכול זה,עקב נפיחות וגזים בבטן עליונה, עברתי המון בדיקות,מה טוב וטיבעי לגסטריטס ? והאם יש תוסף שאת יכולה להמליץ לנפיכות שתרד? תודה רבה אשמח לעזרה

שלום אלי, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי. המלצות תזונתיות אינן גורפות, אלא מותאמות אישית. קבע תור לתזונאי.ת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר