הירידה שלי במשקל נעצרה ואני לא יודעת על מה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

12/03/2024 | 00:52 | מאת: ברכי

שלום, הירידה שלי במשקל נעצרה כבר כמה חודשים, הייתי כבר אצל כמה דיאטניות ולא הלך או שירדתי ואז עליתי או שלא זז בכלל. אני בת 19.5 גובהי 1.63, משקל: 98. אני מקפידה על תזונה נכונה, וגם על ספורט בין 3 ל-4 פעמים בשבוע בעיקר הליכה וקצת כושר בבית דרך המחשב אשמח להכוונה מקצועית כי כנראה שאני מפספסת משהו.. תודה

12/03/2024 | 00:54 | מאת: ברכי

לא ראיתי ששלחתי כבר אחת כי היה לי בעיה באינטרנט סורי!

שלום ברכי, איני נותנת ייעוצים במסגרת פורום זה, ויכולות להיות הרבה סיבות. ממליצה לפנות לאנדוקרינולוג מומחה לתחום הטיפול בעודף משקל לבירור. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר