ריגרסיה מארוחה אחת?!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/03/2024 | 19:56 | מאת: אורלי

מאז אובחנתי בטרום סוכרת לפני 3 שנים לקחתי את עצמי בידיים בצורה קיצונית אפילו והצלחתי לשקם את הגוף ולשפר את הרגישות לאינסולין.. והגעתי למדדים מצויינים. לאורך כל השנים הללו אני חזקה ולא נותנת לפיתויים להזיז לי. הייתי באירוע שבוע שעבר, ולא יודעת למה אבל התפתתי ואכלתי מה שלא אכלתי 3 שנים: עוגות, בורקסים ומלא פחמימות... חזרתי הביתה מפוצצת מאוכל רע ומאוכזבת מעצמי. למה מאוכזבת? כי מאז למרות שזה היה ערב חד פעמי וחזרתי לתזונה הרגילה שלי.. המדדים שלי בבדיקות הביתיות לא טובות!! והורעו משמעותית. זה הגיוני מערב אחד לא שגרתי שהגוף יחווה כזאת רגרסיה שלא עוברת כבר שבוע?? תודה דנה

שלום אורלי, זה לא סביר, אבל המתח סיבי זה בהחלט יכול להשפיע. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר