מחזור סוכר ושומנים בדם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

26/02/2024 | 19:38 | מאת: רונית

שלום אני בת 44 ומקבלת עדיין מחזור יש להורים שלי סכרת ושומנים בדם כל עוד אני מקבלת מחזור וסדיר אני אמורה להיות רגועה שהסוכר והשומנים יהיו בנורמה? איך שהבנתי ואם הבנתי נכון המחזור משפיע לטובה על רמת הסוכר והשומנים בדם או שאין קשר בכלל?

שלום רונית, בהחלט שינויים הורמונליים יכולים לשנות פרופיל מטבולי, כגון רמות סוכר ושומנים. אבל הדאגה בגלל רקע גנטי משפחתי בהחלט יכולה לשנות את המצב ולהגדיל את הסיכון שלך, לכן כדי לשמור על אורח חיים בריא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר