קינמון , ותירס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

14/02/2024 | 11:32 | מאת: שלומית

שלום רב, אומרים שלקינמון יש השפעה טובה ואולי גם יכולת להוריד סוכר לחולי סכרת סוג 2, האם זה גם קורה אם משתמשים בתבלין?ובאיזה כמות רצוי ליצרןך ביום? בנוסף רציתי לישאול לגבי תירס טרי כמה זמן בישול צריך , כי לאחרונה כשבישלתי יצא עדיין מאוד קשה הכוונה לקליפה של גרעיני התירס האם זה יכול להקשות על העיכול בקיבה?וזה מזיק? תודה רבה , שלומית

שלום שלומית, קינמון הוא תבלין, אבל לבדו הוא לא מוריד סוכר, רק בשילוב תזונה נכונה. לגבי תירס, זה משתנה מזן לזן, זה יכול להיות מחצי שעה עד שעה ויותר. אין סכנה בכך שהוא קשה, פשוט קשה יותר לעיכול. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר