החשיבות של קליית אגוזים/שקדים/בוטנים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

10/02/2024 | 08:46 | מאת: חנן

בפורום תזונה רציני אחר, כותב תזונאי (תואר שני בתחום) מכובד בנדון בזו הלשון:"קיימים יתרונות לבוטנים קלויים, בעיקר בעלייה בזמינותן של תרכובות ביולוגיות בעלות תועלות בריאותיות לגופנו כמו נוגדי חמצון." מאחר שקראתי בעבר הערות שונות בנקודה זו, אבקש התייחסותך.

שלום חנן, זה תלוי באגוז שקולים, לכל דבר יתרונות וחסרונות. הבעיה בקליה , אם לא עושים אותה לבד, שזה מכיל הרבה מלח ולעיתים תוספות אחרות. קלייה עצמית, זה בהחלט מותר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר