דיאטה משמעותית לחודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/01/2024 | 11:11 | מאת: אלון

שלום לך. לא יודע אם אצליח,אבל בכוונתי להתחיל בדיאטה של 11 שבועות שבמהלכה אוריד בין 1 ל-2 קילו בשבוע(בהתחלה אתחיל בקצב של 2 בשבוע כי בהתחלה זה יותר קל ולמשל בשבוע שיש לי בו ארוע אז 1 קילו באותו השבוע).גילי 52,משקלי 101 וחצי וגובהי 1.79 ואני בריא בדרך כלל.אז התכנית היא 2 קילו בשבוע הראשון,2 בשני,ואז-קילו וחצי,קילו,קילו וחצי,קילו וחצי,קילו וחצי,קילו,קילו וחצי,קילו וחצי,קילו וחצי.בהנחה שאעמוד בתכנית-האם אסכן בכך את בריאותי כי לרדת 16 וחצי קילו ב-11 שבועות(ממוצע של קילו וחצי בשבוע)זה יותר מידי?ואם אסכן בכך את בריאותי,מה המשקל המקסימלי שמומלץ לי לרדת באותם 11 שבועות לפי הנתונים שתארתי של מין(גבר),גיל,גובה ומשקל נוכחי?

שלום אלון, אין לי תשובה מקצועית לשאלתך, לא מתכננים ירידה במשקל, כל גוף מגיב אחרת. מציעה לך לפנות לייעוץ פרטני, כדי שלא תפגע בגוף שלך. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר