צרות של מאוזני סוכרת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/01/2024 | 09:17 | מאת: יובל

שלום דנה כפי שהבנת הצלחתי לאזן את הסוכרת שלי. האם מנסיונך אנשים שאיזנו את הסוכרת שלהם למדדים נורמליים, הצליחו גם לחזור לאכול ביותר חופשיות? כלומר פיצות, לאפות.. זה בכלל אפשרי? יש לי מה לפחד מרגרסייה שפתאום הסוכר יחזור?

שלום יובל, זה מאוד אינדבידואלי. כל אחד מגיב בצורה שונה למזון שונה, כולל סוגים שונים של פחמימות ושילובם. העיקרון המנחה שזה אפשרי, אבל במידה נמוכה יותר ותדירות נמוכה יותר. נכון לעשות זאת בליווי תזונאי.ת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר