תוסף תזונה-Magnesium Phospholipid

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

13/11/2023 | 17:34 | מאת: ליאור

שלום, אני נוטלת תוסף תזונה שנקרא Magnesium Phospholipid של חברת Biocare ורשום ברכיבים שזה מכיל מלטודקסטרין השאלה האם זה מזיק לגוף? כי הבנתי שזה לא ממש טבעי.. תודה

שלום ליאור, מלטודקסטרין הוא תוצר פירוק של עמילן ע"י הידרוליזה- פירוק במים. אין בזה נזק. הכמות בטלה בשישים ומטרתה כיסוי על טעם מר. בברכה,דנה

13/11/2023 | 20:00 | מאת: ליאור

האם את יודעת אם יש לתוסף הזה תופעות לוואי? כי כל כמה ימים יש לי קצת אדום מתחת לעין ויובש ואז זה חולף. מציינת שאני נוטלת את זה בערך חודשיים והתופעה הזאת הופיעה רק בחודש האחרון. בחודש הראשון קניתי מIHERB טבליות שנקראות Phosphatidyl Serine גם של חברת Bio Care אז אני פשוט חוששת שהטבליות שהזמנתי בפעם השנייה לא טובות, הזמנתי אותן מהארץ והשם טיפה שונה, רשום כמוסות מגנזיום ופוסטידילסרין מלציטין. תודה

שלום ליאור, אין לי מידע בנושא. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר