יוגורטי חלבון כתחליף בשר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

05/11/2023 | 16:05 | מאת: קרן

היי, שבוע 26. האם יכולה לאכול yoplait go המכיל 20 גרם חלבון גביע מתוכם (13.6 גרם חלבוי מי גבינה, 6.4 גרם קזאין), חלב, רכיבי חלב (47%), אבקת חלב, ודנונה פרו וניל המכיל חלב מפוסטר, מים, סוכר, חומרי טעם ויח, מייצב (לוקוט-ביוגאם), מווסת חומציות ((חומצת לימון), חיידקי יוגורט האם יש בעיה עם החיידקים שביוגורט? כמה פעמים בשבוע ניתן לצרוך? שואלת כי הורדתי את הבשר. בנוס, יש לי מעי רגי ורציתי לדעת זה יכול להחמיר

שלום קרן, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי. פני לתזונאי.ת למעקב היריון. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר