שלום האם זה מסוכן? אני אשמח שתעזרי לי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

01/11/2023 | 23:30 | מאת: אשווגנדה

לקחתי אשווגנדה כבר 3 ימים אני מרגישה עצירות וכאילו אני צריכה ללחןץ בשירותים ומאוד שורף לי מרגישה כאילו מים אני לא יודעת אם זה גם נבע מזה שלא שתיתי יומיים טוב אני לוקחת בזהירות את האשווגנדה אני לוקחת מחברה מוכרת כדור אחד ליום יש בו 300 מג שורש אשווגנדה ו100 מג אבקת אשווגנדה אני ממש מתלבטת אם להפסיק כי מוזר שיש יותר מיציאה אחת ביום ואני ממש לוחצת ויש אי נוחות וכאב מתחת לחזה בבטן העליונה מצד שני אני לא לוקחת מינון כלכך גבוה.. אני רוצה לקחת אשווגנדה בגלל שאני בסטרס כל היום ואני ממש חסרת אונים אין לי בעיה בבלוטת התריס אני ישנה עם אור דלוק אני מפחדת שאשווגנדה פוגעת בכבד יש אפשרות לנסות ללא זמן ארוך נגיד לחודש? אני לא יודעת אם ימשיך לי בעיות בקיבה ואם זה מסוכן.האם 3 ימים יכולים לגרום לנזק משמעותי? תודה אשמח לתשובה..

שלום, לצערי אין לי תשובה, אני לא מכירה את המוצר. מציעה לפנות לרופא.ה המשפחה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר