התקף זלילה באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/09/2023 | 04:19 | מאת: יעל

היי טרימסטר שני ופעם ראשונה שהתעוררתי בלילה עם תחושת רעב גדולה. אכלתי 2 קוביות שוקולד וחלה בארבע לפנות בוקר מה שלא אופייני לי. רציתי לשאול מה עושות התנודות האלה להריון בהנחה והעובר רגיל לאכול בשעות מסויימות ולא באמצע הלילה

שלום יעל, העובר לא אוכל בשעות מסויימות, אין לו הרגלים של בני אדם מחוץ לרחם. אם הרגשת צורך, זה קורה, תנסי לשתות משהו קודם כדי להרגיע את תחושת הרעב, לפעמים זה עוזר. ובעיקר, אכלי ארוחה משביעה כארוחה אחרונה, זה יכול לעזור גם כן. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר