משהו מאוד מוזר בקשר למשקל גופי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

22/09/2023 | 22:19 | מאת: אלי

שלום רב ד"ר יש דבר שהוא מאוד מוזר לי קודם כל אציין שניסיתי דיאטת צום לסירוגין למשך שבועיים. 16-8. הפסקתי עם זה שבוע שעבר. שמתי לב לדבר מוזר שקורה לי לאחרונה ולא היה פעם. אני נשקל בלילה לפני השינה... שוקל 72. אני קם בבוקר נשקל.. שוקל 70. איך אני יורד 2 ק"ג בלילה? אני רוצה מאוד להשמין, והדבר הזה לא היה בעבר שנשקלתי. אז השאלות הן: א. האם צום לסירוגין יכול לגרום לבעיות כאלו? ב. האם זה בכלל דבר נורמטיבי?

שלום אלי, אין לי תשובה לסוגיית המשקל, פרט למטבוליזם של מים ואוכל שיורד בבוקר. לא ברור לי למה עשית צום לסירוגין אם אתה רוצה להשמין. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר