שאלה בנושא ליצ'י

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/07/2023 | 14:10 | מאת: שרונה

שלום רב, מבקשת לדעת האם לפרי טרי של ליצ'י יש חסרונות? האם כליצ'י יבש או קפוא הוא שומר על אותם סגולות כמו הטרי? ובנוסף האם הוא טוב גם למי שיש סוכרת גבולית? ושאלה בנוגע לסודה רגילה ללא תוספי פרי רשום במרכיבים: מים ,פחמן דו חמצני ומווסת חומציות מה זה אומר?יש כאן משהוא מזיק? תודה רבה שרונה

שלום שרונה, אין לליצ'י שום תכונות מיוחדות או סגולות. תמיד עדיף פרי טרי ולא מיובש. אפשר לאכול פירות גם אם יש סוכרת, הכל תלוי מינון. לגבי סודה, אין שום דבר מסוכן. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר