האם זה סימפטום מוכר/סביר?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/07/2023 | 09:06 | מאת: אליאור

האם קיימים מצבים בהם לאחר שמורידים משמעותית פחמימות מהתזונה....תוך כדי שמירה על שאר הדברים החשובים כמו ויטמינים חלבונים שומנים וכו'..פשוט להוריד רק בכמות פחמימות האם סביר שזה יעלה דווקא את הסוכר בדם? שהכבד ינסה להשלים את החוסר בכך שהוא מזרים יותר סוכר לגוף? הורדתי את הפחמימות מ300 ומשו בממוצע ליום ל-100 ביום

שלום אליאור, איני יכולה לומר שיש תופעה כזו. צרך לבדוק מה אתה אוכל בפחמימות שאתה כן אוכל. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר