הריון וצריכת בשר עוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

22/07/2023 | 16:55 | מאת: לירון

היי, לפי הוראות משרד הבריאות יש להכין אוכל מבושל ולצרוך אותו עד יומיים לאחר שהיה במקרר. כאשר אני מכינה פולקה, יש ממנו ליותר מיומיים ולכן השאלה שלי היא האם מותר לי לאכול כל יום בשר או ליתר דיוק אם בישלתי בחמישי ואני יכולה לצרוך עד שבת האם זה בסדר לאכול בשר במשך 3 ימים ברצף. מדובר על 2 פולקה קטנים כל יום או על כנף אחד בינוני תודה

שלום לירון, ההמלצות שאת שואלת עליהן קשורות לתברואת מזון ולא לתזונה ישירות. פשוט תכיני פחות, ותאכלי יותר טרי. לא חובה לאכול גם מנה בשרית כגון עוף או בקר והודו כל יום. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר