השפעת דקירות אצבע על הבדיקות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

05/07/2023 | 14:58 | מאת: חן

שלום רב. השאלה שלי בעצם מורכבת מ2 שאלות. אחת היא האם ביצוע של דקירה באצבע,נגיד ודקירה הראשונה לא צלחה ואז דוקרים שוב .. האם זה יכול להעלות את רמת הסוכר בגוף? דקירות ברצף מעלות סוכר? והשאלה השנייה שבתוך השאלה הקודמת בעצם-האם מצבי כאב/לחץ/וכו' מקפיצים את הסוכר ברמה מיידית של שנייה/2 שניות או שזו עלייה שמצריכה יותר זמן?

שלום חן, סטרס באופן כללי יכול להעלות רמות סוכרף אבל לא בגלל הדקירה, זה מיידי מדי.אין משמעות לדקירה שניה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר