תוסף ברזל בשילוב עם תוסף וויטמין סי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

03/07/2023 | 10:54 | מאת: אביחי

שלום, גיליתי שיש אצלי חוסר בברזל (Fe - Iron = 62) אני מתחיל לקחת תוסף ברזל וראיתי שהספיגה טובה יותר ביחד על קיבה ריקה ועם ויטמין סי. האם מומלץ לקחת אחרי השינה כדור ברזל + כדור וויטמין סי עם מים? אחרי שאני לוקח את שני הכדורים, אני לא אוכל ולא שותה קפה/תה במשך שעתיים. האם זה בסדר? תודה רבה מראש

שלום אביחי, ראשית יש לבצע בירור לחסר בברזל. שנית, אתה יכול לקחת את התסוף כפי שהצעת, תלוי בסוג של הברזל. ממליצה להוועץ עם רוקח.ת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר