אבקת פדיאשור לאדם בוגר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

27/06/2023 | 16:08 | מאת: הילה

צהריים טובים! אני בת 34, בריאה בדרך כלל. מהבוקר סובלת מבחילות והקאות מסיבה לא ידועה. מצליחה לשתות מים,אך לא מסוגלת לאכול. עד כמה זה נורא שאשתמש באבקת פדיאשור כתחליף לארוחה? האבקה מיועדת במקור לגילאי 3-13🤭 תודה רבה!

שלום הילה, אם מדובר בכמה ימים, עזבי, אין צורך לדחוף בכוח. לא יקרה כלום אם לא תאכלי 2-3 ימים, כמו כל מחלה חריפה. בברכה, דנה

27/06/2023 | 17:58 | מאת: הילה

תודה על תגובתך המהירה! הקטע הוא שאני ממש רעבה ולא מסוגלת לאכול.. האבקה לא תגרום נזק לאדם בוגר, נכון?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר