שאלה לגבי אכילה מצטברת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

15/06/2023 | 08:30 | מאת: סיגלית

שלום במידה ואני אוכלת 2 מנות של פסטה ביום נגיד בצהריים ובערב ולאחר שעתיים מכל אחת מהארוחות הסוכר שלי בדם מאוזן האם זה אומר שהגוף מתמודד עם זה טוב ואפשר להמשיך בשגרה זו או שזה יכול עדיין להשפיע נגיד על הסוכר בבוקר שלמחרת? כלומר אחרי שעתיים יש עוד תהליכים שהגוף עושה עם הפסטה או שאם לאחר שעתיים הסוכר נמוך אז "העניין טופל בהצלחה "?

שלום סיגלית, איני יכולה לחזות האם סוכר הבוקר ישתנה בעקבות ארוחה כזו, צריך לבדוק. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר