טרום סכרת ונשנוש מתוק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

11/06/2023 | 21:17 | מאת: מירי

שלום אני במצב טרום סכרת וכל כך משתדלת להתרחק מסוכר אבל תמיד אחר הצהריים בא לי לנשנש איזשהו מתוק יחד עם הקפה על מה את ממליצה?

שלום מירי, זה פונקציה של מה שאת רגילה לאכול. בעיקרון, הרעיון הוא למגר את התחושה ולא לחבר אותה לקפה שלך. ההרגל של חיבור מתוק עם ארוחה או קפה, היא הבעיה, לא המתוק. בכל מקרה אין באמת משהו חלופי מומלץ, כל דבר עלול להעלות את הסוכר שלך, גם אם לא מתוק באמת. ממליצה כדי להמנע מהתקדמות הטרום סוכרת לסוכרת, לפנות לתזונאי.ת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר