עלייה במשקל וחיזוק הגוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

08/06/2023 | 08:43 | מאת: מרינה

הי בת 26 משקל 50, גובה 1.60. ברקע מיגרנות כרוניות קשות וכאב פנים עצבי, טופלתי בהמון תרופות ועדיין מטופלת. אני מרגישה שהתרופות משפיעות עליי וגורמות לי לאכול פחות (היו תרופות שעשו לי גם דיכוי תיאבון), בנוסף אפילו מינונים נמוכים של תרופות עושים לי ת.לוואי שקורות בדרך כלל עם מינונים גבוהים. הרופא אמר כמה פעמים שאולי שהמשקל שלי נמוך,התרופה אפילו במינון קטן משפיעה עליי. כרגע הכוונה שלי היא לעחות את המשקל , אני בן אדם שאוהב לאכול רק שבשנתיים האחרונות מאז התפרצות הכאב,הטיאבון לא חזר לעצמו. מה עליי לעשות כדי לעלות במשקל באופן כללי ?

שלום מרינה, עליך לפנות לייעוץ אצל תזונאית במסגרת הקופה אליה את שייכת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר