העשרת חלבון לדילדול שריר מוגבר בקשישים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

31/05/2023 | 20:56 | מאת: נורית

שלום, בעלי בן 81.5 והוא סיעודי פיסית. הוא בקושי יכול ללכת ודילדול השריר הוא בכל הגפיים. הפיסיוטרפיסט המליץ על חלבונים שנספגים מהר/ בונים שריר. אשמח להמלצתך למזונות/ אבקות חלבון/ תוספים. כל דבר שיכול לעזור תודה

שלום נורית, אני ממליצה לבקש בדומה לפיסיותרפיסט, דיאטנית מהיחידה להמשך טיפול שתגיע עד הבית, כי המלצות לחלבון ניתנות בייעוץ ולא במסגרת פורום זה. יש הרבה אופציות,אבל צריך להתאים למצבו הרפואי ויכולת האכילה והבליעה שלו. בברכה, דנה

03/06/2023 | 18:12 | מאת: נורית

תודה על תשובתך. יש לנו ניסיון לא חיובי עם דיאטנית שהגיעה. מאחר ואני אחראית על מזונו ומקפידה שתהיה צריכה מהמזון, אשמח להמלצת מזונות עם חלבון שניספגים טוב. אציין כי בעייותיו הן מוטוריות ולא בבליעה. תודה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר