ממתין לשיפור תוצאות.. מתי זה קורה?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

29/05/2023 | 19:59 | מאת: שי

אני כבר שבועיים עם חצי מכמות הפחמימות שאני הייתי אוכל בעבר . וכבר שבועיים מתאמן 3-4 פעמים בשבוע אימוני כוח ואירובי. איך זה יכול להיות שאני עדיין קם עם 100-105 בצום? זה אפילו יותר ממה שהייתי קם לפני. למה זה לא יורד.. מייאש מאוד, אפילו רזיתי 2 ק"ג, למרות שמשקלי תקין. קראתי איפשהו שלפעמים כשמורידים פחמימות הסוכר עולה זה יתכן? תודה מתי רואים תוצאות ד"ר??

שלום שי, לעיתים לוקח חודשים לראות תוצאות, לא תמיד זה מיידי. שינוי תזונתי כדאי לעשות בליווי איש מקצוע, לוודא שאין לך חסרים תזונתיים בגלל השינוי שעלולים להתפתח. תזונה דלת פחמימות מורידה משמעותית לאנשים סוכרתיים את הסוכר, ללא סוכרתיים לוקח זמן לראות שינוי. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר