אגוזי ברזיל התייעצות בבקשה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

08/05/2023 | 10:37 | מאת: עדי

בוקר טוב אני צורכת מידי יום שני אגוזי ברזיל.אני קונה אותם שהם מקולפים חלקית. היום קראתי שאם לא מקלפים את כל הקליפה יתכן מצב שבו ניתן יהיה לחלות בסרטן הכבד. אני מוטרדת כי אף פעם לא קילפתי את כל הקליפה במשך מספר חודשים שאכלתי כך. רציתי בבקשה לברר האם צריכה של שני אגוזים ביום היא תקינה? האם יש צורך לקלף את כל הקליפה? האם לדעתך נגרם לי נזק? תודה רבה מראש

שלום עדי, לא ידוע לי על נזק של סרטן כבד. 2 אגוזים ביום זה בסדר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר