איך אני מחזירה תמחזור שלי?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

21/04/2023 | 09:58 | מאת: הפרעות אכילה

היי אני בת12.8 על משקל של39 קילוגרם. ומטר156 ירדתי סביבות ה14 קילו תוך כמה חודשים ורק במשקל של50 קילו היה לי מחזור סדיר ותקין, אבל אני מפחדת לחזור לשם כי הייתי ממש שמנה במשקל הזה. האם יש לך תbmi התקין שאני צריכה להגיע אליו כדי להחזיר תמחזור שלי

22/04/2023 | 21:25 | מאת: בהצלחה

יש מחשבוני BMI באתר כללית. לפי גיל. גם כשיורדם בוואת אחת וה-BMI נשאר תקין המחזור יכול להפסיק. קרה לחברה שלי שעשתה דיאה. למה את עושה את זה לעצמך? אין מחזור חודשי ללא שומן בגוף זה החוק.

שלום, אני ממליצה שתוועצי עם רופאת. המשפחה על המשקל המאוד נמוך שלך. בגילך הצעיר יש לכך השלכות לכל החיים. וכן, לפנות לתזונאית למעקב צמוד. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר