תוספי מזון שנחקרו לאיזון סכרת ויתר כולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

20/04/2023 | 13:03 | מאת: אמיר

בן 68.סוכר נע בין 90-110 . המוגלובין מסוכרר 6.3 .סוכר לאחר שעה מהארוחה 130 ולאחר שעתים 120.המעסת סוכר 75 גר לאחר שעתים 108.בגלל תלסמיה מינור נלקח בדיקת דם לפרוקטזמין בדיקת תקינה.כולסטרול כללי 230 הטוב 54.הרע 165.טרגליצרידם 95.לחץ דם בסביבות 135-72.שומר על דיאטה דלת פחמימות.דלת שומן.עושה הליכה 60 דקות 5 פעמים בשבוע.לא נוטל תרופות.מבקש המלצתך לתוספי מזון שנחקרו למצבי. תודה לך

שלום אמיר, אני לא ממליצה על תוספים. אין גם צורך לקחת. תזונה מאוזנת ופעילות גופני, כפי שאתה עושה, הם הטיפול הנכון ביותר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר