בנפייבר לעצירות עוזר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

02/03/2023 | 08:16 | מאת: שירה

שלום סובלת ממעי רגיש בעייה בפעילות , ניסיתי כמה תכשירים לא עזר , לאחרונה גם פסיליום קצת עזר אהל הבעיה הרגשתי שמתחיל קצת הרגדת הרזייה ולא מומלץ אצלי. מנסה לעבור לבנפייבר עד התור אצל הדיאטנית שתגיד מה דעתה ומה כדאי. השאלה האם עוזר לעצירות ולכאבי בטן והבנתי שגם איתו צריך לשתות הרבה. ואם לוקחת בערב ושותה כל היום זה מספיק ? לא צריך לשתות הרבה בערב ישר אחריי שלוקחים , והאם זה טבעי או עשוי מאיזה חומרים לא טובים כי אם אקח כמה זמן לא רוצה רפואי הרבה זמן , תודה.

שלום, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי. חכה לתור אצל התזונאית שיכולה לבדוק את הכל ולהכיר אותך אישית מבחינה רפואית ותזונתית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר