לקיחת פסיליום ומעי רגיז

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

18/02/2023 | 09:39 | מאת: שירה

כל הבדיקות והדברים לא נמצא דבר , ניסינו איזה כדור שלוקחת החלפתי חשדנו גם לא עזר . עכשיו נתנה כדור קולטאל עשה פריחה וכל מחני נורמלקס ולמיניהם לא עזר. אלך ברור שוב לדיאטנית שתייעץ מה כן לקחת אולי עוד שינוי אלר בתזונה צה שהגסטרולוגית הצליצה. המוזר שמה שהדיאטנית המליצה פחות סיבים דווקא עזר שאוכלת לחם רגיל הגוף מקבל יותר טוב מלחם מלא. בינתיחם איזה תזונה עדיף להמנע? הולכת להתחיל להשתמש בפסיליום מעדיפה כבר טבעי מתי כדאי לקחת אותו שתהיה יציאה טובה או בהוקר או בערב שיותר סובלת שצריכה , לא שבהוקר יש התרוקנות מלאה, וכמה לקחת רוצה לעלות לאט לאט שלא יהיה שלשול , תודה.

שלום שירה, פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי. כל הטיפול צריך להיות מול תזונאית גסטרו. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר