שמירת משקל - למה כואבת הבטן?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

09/02/2023 | 20:22 | מאת: מתוקה

בשבועיים האחרונים אני די שומרת ואוכלת הרבה ירקות. אני שומרת על הבריאות ואוכלת כ 1200 קלוריות ליום. לא ברור לי למה אבל נהיו לי כאבי בטן בתקופה הזו אע"פ שאני אוכל בריא ומאוזן וגם, הבטן לא רכה כמו שהיתה יש לזה תשובה?

שלום, ייתכן וכמות הסיבים שאת אוכלת מאוד גבוהה. סיבים עלולים ליצור גזים מרובים וכאבי בטן. הקפידי לשתות מספיק, ואם הכאב ממשיך, עברי לירקות מבושלים יותר ותעלי בהדרגה. בברכה,דנה

14/02/2023 | 01:05 | מאת: מתוקה

תודה רבה על התגובה אני אוכלת בעיקר גמבה, מלפפון, עגבניה וחסה - זה מה שמשפיע?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר