אבקות מרק - יתרונות וחסרונות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

07/02/2023 | 22:58 | מאת: סימה

האם יש בעיה תזונתית ממשית באבקת מרק (עוף או בצל)? האם נכון להימנע מאכילת מרקים כנ"ל?

שלום סימה, עיקר הבעיה באבקות מרק היא שמדובר במזון אולטרה מעובד , וכן כמות הנתרן מאוד גבוהה. למעשה,אבקת מרק מחליפה הרבה תבלינים. אם תשימי מלח, פלפל, כורכום, כמון, פפריקה, עלים ירוקים טריים, תגיעי לאותה תוצאה, ואף טעימה יותר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר