חוסר תיאבון ממושך שלא נגמר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

02/02/2023 | 23:26 | מאת: מיואשת

שלום, בת 34 בריאה בדר"כ, אני חווה מזה כחודש חוסר תיאבון, תחושת מלאות וכאב קל ברום הבטן, בחילות וגרעפסים ובכללי הרגשה מאוד לא נעימה וחולשה לאורך כל היום, כמו כן, גם ריחות מסוימים גם של דברים שאהבתי מעלים בי בחילה ואף יש לי סלידה מאוכל!! ביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות, אולטרסאונד בטן תקין, ואני כבר לא יודעת מה לעשות, לא מסוגלת לאכול ולא יכולה להישאר במצב הזה כי אני מאוד חלשה, לרופאה שלי אין ממש איך לעזור לי היות וזה לא משהו רפואי לטענתה אבל אני מכירה את עצמי וזה לא נובע ממצב נפשי.. התזונה שלי מתבססת על תזונה טבעונית, לצערי אני לא אוכלת כמעט כלום כבר חודש וזה מצב מאוד לא נעים שהוביל אף לירידה במשקל ולצערי אני לא רואה מתי זה יסתיים :( אשמח לתובנות, תודה רבה!!!

שלום, אני מניחה שבין הבדיקות בצעת גם בדיקת היריון. אני לא חושבת שחודש זה זמן סביר לסבול מהתופעות הנל, וכדאי להמשיך את הבירור, בייחוד לאור הירידה במשקל. פני לרופא גסטרו לבירור בשלב ראשון ומשם תמשיכי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר