שאלה לגבי שמנת בריאה ?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

20/12/2022 | 08:54 | מאת: חיים

בוקר טוב:) אחרי חיפושים ארוכים אחר שמנת עם רכיבים טובים ובריאים מצאתי תחליף שמנת לבישול של ויטריז מה דעתך על הרכיבים? :מים, שמן חמניות, קמח אורז (8.5%), לציטין חמניות, מסמיכים: (אצת קאראגין, גומי קסנטן, גואר גאם), מלח ים, טעם טבעי

שלום חיים, אתמצת את תשובתי לכך שאין תחליף בריא לשמנת. אם אתה רוצה לאכול שמנת, עדיף לאכול אותה בצורתה המקורית. ניתן להסתפק ב9%. אבל המוצר שהצעת אולטרה מעובד וממש לא בריא יותר או בכלל. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר