טונה בשמן סחוטה היטב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

15/12/2022 | 23:12 | מאת: אלי

שלום בדכ אני אוכל טונה במים, מעדיף להימנע מטונה בשמן בגלל התוספת הקלורית. שמעתי גם שהיא פחות בריאה. אבל כשאני נמצא בעבודה, בעבודה מספקים רק קופסאות טונה בשמן. אז מה שאני עושה זה סוחט היטב היטב את הטונה עם המכסה של הקופסת שימורים, כדי להוציא את כל השמן עד כמה שאפשר. שתי שאלות קטנות בבקשה. האם התוספת הקלורית בטונה בשמן סחוטה היטב זניחה? היא כמעט שווה כמו טונה במים ואני לא אמור לחשוש? והאם טונה בשמן פחות בריאה מטונה במים? תודה רבה דנה.

שלום אלי, לא חושבת שמישהו בחן את הפער הקלורי. ברור שזה מוריד, אבל לא לרמת טונה במים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר