שתיית קקאו ותוספים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

05/12/2022 | 15:44 | מאת: שלומית

שלום דנה, ראשית תודה לתשוב ה בענין שתייה של אבקת קקאו ואכילת בוטנים, לפי תשובתך צריך לעשות הפרדה בין שתיית קקאו ותוספים ,מה מרחק הזמן של תוספים ושתיית קקאו כדי לקבל ספיגה טובה? ועוד שאלה האם אפשר לבשל מראש ביצים ולאחסן במקרר למשך יום יומיים מבלי לאבד את יעילותם? תודה שלומית

שלום שלומית, לרוב מדברים על שעה-שעתיים. במיוחד תוסף ברזל וסידן. לגבי ביצים- בעיקרון כל עוד בקירור ואין סמני קלקול, אין מס' ימים ידוע. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר