צריכת פירות שקפאו, הפשירו, קפאו וחוזר חלילה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

05/12/2022 | 11:20 | מאת: רוני

ידוע לי שמומלץ לא לצרוך פירות שהוקפאו בשנית לאחר שהפשירו. אינני מבינה מדוע ועל כן מעוניינת לדעת: האם זה נכון גם לפירות מהעץ\שיח? כעת נותרו פירות אחרונים שעדיין לא נפלו מהעצים (גרה באירופה). הם נוטים לקפוא ולהפשיר לסרוגין, וחלקם אפילו נאכלים רק לאחר אותו תהליך. מה דעתך? תוכלי בבקשה גם להסביר לי את הסיבה להמלצה? תודה

שלום רוני, איני מכירה הנחיה כזו, ואין לי מידע בנושא. בברכה,דנה

06/12/2022 | 12:29 | מאת: רוני

התכוונתי לזה שעל כל הירקות והפירות הקפואים כתוב לא להקפיא בשנית לאחר ההפשרה

שלום רוני, אני מניחה שהסיבה היא תברואתית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר