שתיית 5 אינשורים ביום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

01/12/2022 | 11:25 | מאת: אלה

אני צריכה לשתות ביום 5 אנשור בנוסף לאוכל. הבנתי שיש הבדלים בין האנשור וניל אדוונס לבין הקפה והבננה. אני שותה רק את שלושת הטעמים האלה . אני יודעת שהוניל אדוונס שונה בערכים שלו מהבננה והקפה. רציתי לשאול איזה טעמים לשתות ביום. יש לי 5 אנשור אז איך לחלק בצורה טובה את האנשור? בכל אנשור יד דברים אחרים וצ4יך לראות גם שלא יהיה לי עודף בגוף

שלום אלה, הדרך הנכונה ביותר היא לשאול את מי שהמליץ לך לשתות את 5 האנשורים. ההבדל באדוונס יש יותר חלבון, ויטמין D, סידן ורכיב בשם HMB לבניית שריר. החלוקה תלויה בסיבת המתן. פני לתזונאי.ת שרשמה לך את המרשם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר