אני צריכה לעלות במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

01/12/2022 | 00:22 | מאת: אלה

אני צריכה לעלות במשקל כי אני בתת משקל לפי הרופא. אני בת 18 ולא סובלת מהפרעות אכילה. אני אוכלת ביום 3000 קלוריות האם זה אמור להספיק לעלייה במשקל ואם כןמכמה בערך פלוס מינוס אני אמורה לעלות בשבוע?

שלום אלה, פני לתזונאי.ת לטיפול פרטני. פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי. בברכה,דנה

01/12/2022 | 11:18 | מאת: אלה

אני יודעת שזה לא ייעוץ אישי. אני שואלת לא עליי אלא באופן כללי האם אכילה של 3000 קלוריות ביום אמורה להעלות במשקל בערך קילו פלוס מינוס בשבוע. מבחינה תזונתית ומדעית לא עליי באופן אישי

שלום אלה, זה תלוי בהוצאה האנרגתית הבסיסית שלך. אם אדם עושה הרבה פעילוןת אירובית, לא בהכרח שזה יספיק. זה משתנה מאדם לאדם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר