לגבי שייק ספירולינה שאלה ?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

27/11/2022 | 07:20 | מאת: חיים

בוקר טוב:) בגלל שלא עשיתי את זה הרבה זמן אז קצת שכחתי בשייק ספירולינה עם חלב שקדים או אורז של ויטריז למרות שהשייק ירוק אפשר לשים תפוח אדום או שזיף אדום ? אני חושש שבגלל הניגוד בצבעים זה יצא לי לא טעים ואני לא שם בננה או מנגו לפי המתכון הקלאסי בגלל שזה עושה לי כאבי בטן ועצירות אשמח להכוונה בעניין

שלום חיים, אני לא ממליצה על שייקים באופן גורף. עדיף לאכול פרי וירק במצבם הטבעי או מבושל/מאודה. שייק פירות הוא לא מזון מזין במיוחד, בעיקר מלא סוכר פרי ומעט סיבים, והרס של לא מעט ויטמינים. בברכה,דנה

27/11/2022 | 10:15 | מאת: חיים

אם כבר קניתי ספירולינה קפואה אין לי דרך אחרת לנצל אותה אחרי אימון מה לעשות? מה שידוע לי מספירולינה אי אפשר לעשות משהו אחר חוץ משייק

שלום חיים, אין לי מידע נוסף. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר