סיבים מסיסים ובלתי מסיסים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

22/11/2022 | 11:40 | מאת: נועה

* האם סיבים מסיסים ובלתי מסיסים נראים אותו הדבר? אני עושה מיץ מירקות ופירות ונותרים סיבים לאחר עשיית המיץ ורציתי לדעת האם הם מסיסים או לא. * האם בעשיית מיץ מירקות ופירות עוברים חלק מהסיבים אל המיץ? ואם כן האם הם מסיסים או לא? * האם טחינת סיבים (כפי שהם יוצאים כשאריות לאחר עשיית מיץ) פוגעת באפקטיביות שלהם? תודה רבה רבה, תשובה תעזור לי מאוד.

שלום נועה, לא רואים בהכרח את הסיבים התזונתיים, וגם נכון הלמלצות היום, זה לא ממש משנה מסיס או לא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר