אינסולין לטווח בינוני

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

19/11/2022 | 21:05 | מאת: יוסי

שלום, מזריק טרגלודק פעם ביממה ואקטרפיד לפני ארוחות במהלך היום. האם קיים אינסולין לטווח זמן של כ 8 שעות? שאם אוכלים יחסית הרבה בערב ישאיר את הסוכר נמוך עד הבוקר? האקטרפיד מפסיק להשפיע אחרי כ 5 שעות. תודה.

שלום יוסי, בעיקרון יש כמה סוגים של אינסולין. הרעיןשל האינסולין הארוך טוול הוא לתת לך כיסוי מעבר לאינסולין בארוחות. אם אתה לא מצליח לשמור על איזון, סימן שאין התאמה בן כמות המזון שאתה צורך לכמות האינסולין שאתה מזריק. אני ממליצה לפנות לתזונאי.ת במכון סוכרת להתאמה , זאת המומחיות שלהן. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר